loader image

CURARTI COMPLEX

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Η πιο θρεπτική συνταγή για τους χόνδρους,  περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο, γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για αναγέννηση ιστών και διπλάσια δόση Curarti® Complexed κουρκουμίνης για μεγαλύτερη αντιφλεγμονώδη δράση
Το CURARTI COMPLEXR  EINAI Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ

 • Αν πονάτε πολύ, υποφέρετε από Οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, δυσκαμψία
 • Αν έχετε χρόνια προβλήματα φλεγμονών στις αρθρώσεις σας
 • Αν επιδιώκετε γρήγορη και ασφαλή μετατραυματική ή μετεγχειρητική αποκατάσταση
 • Αν ασκείτε έντονη σωματική δραστηριότητα και καταπονείτε τις αρθρώσεις σας
 • Αν θέλετε να αναστρέψετε και να επιβραδύνετε την υποβάθμιση του ιστού χόνδρου σε χρόνιες παθήσεις

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΟΣΤΑ, ΜΥΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ  –  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΩΝ
ΠΡΟΙΟΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ COLPROPUR-D (πηγή: χοιρινό)ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ,  ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΩΝ ΠΕΤΙΔΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΙΙ

Το Colpropur D είναι μια φυσική πρωτεΐνη κολλαγόνου, που λαμβάνεται με μια καινοτόμο διαδικασία προπέψης ή υδρόλυσης και έχει απολιπανθεί πλήρως για να γίνει πιο εύπεπτη και βιοαποδομήσιμη. Πλήρως διαλυτό προϊόν με πολύ ουδέτερη γεύση, χρώμα και οσμή. Δεν περιέχει ούτε χρωστικές,ούτε  συντηρητικά ούτε άλλα πρόσθετα. Είναι απαλλαγμένο από ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί) και αλλεργιογόνα.

Προϊόν χωρίς λίπος, ζάχαρη ή άλλους υδατάνθρακες.

Το OAFI είναι το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοαρθρίτιδας. Σε παγκόσμια κλίμακα οδηγεί προγράμματα πρόληψης, συνειδητοποίησης, θεραπείας και βελτίωσης της ποιότητας  ζωής των ανθρώπων με  οστεοαρθρίτιδα

Επιπλέον, η OAFI συνδιοργανώνει με το Ίδρυμα Αρθρίτιδας (ΗΠΑ) μια διεθνή πρωτοβουλία, η οποία ενώνει τις κύριες ενώσεις ασθενών της αμερικανικής ηπείρου, της Ισπανίας και της  Ιταλίας, προκειμένου να συνεργαστούν για την οστεοαρθρίτιδα, τους ασθενείς που πάσχουν αλλά και να αποφασίσουν προληπτικές δράσεις.Και η πρώτη τους επιλογή και σύσταση είναι το Κολλαγόνο τύπου ΙΙ της Colpropur.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

 • Βιοενεργά πεπτίδια υδρολυμένου κολλαγόνου
 • 2KCL θειική γλυκοζαμίνη
 • θειική χονδροιτίνη
 • ανθρακικό μαγνήσιο, ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ
 • μαλτοδεξτρίνη
 • φυσική γεύση λεμονιού
 • βιταμίνη C(ως ασκορβικό νάτριο)
 • σταθεροποιημένο μείγμα CURARTIR (κουρκουμάς,βήτα κυκλοδεξτρίνη) υαλουρονικό οξύ
 • αντιπηκτικό μέσον: οξείδιο του πυριτίου
 • γλυκαντικό: σουκραλόζη
Ενεργα Συστατικά Ανά 2 κάψουλες ΣΗΔ %
ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ 10 γρ **
ΘΕΙΙΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ 1500 mg **
ΘΕΙΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ 800 mg **
ΜΑΓΝΗΣΙΟ 187 mg 50
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C 40 mg 50
CURARTI Που αποδίδει κουρκουμινοειδή 39 mg (7,4 mg) **
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 10 mg **

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: τεχνητά χρώματα και αρώματα,γαλακτοκομικά και λακτόζη, αυγό, γλουτένη. Δεν περιέχει ψάρια.

Λαμβάνετε μια κοφτή μεζούρα( περίπου 14 γρ) την ημέρα, διαλυμένη σε νερό , χυμό φρούτων ή άλλο υγρό . Βάλτε πρώτα στο ποτήρι την σκόνη CURARTI COMPLEX, και προσθέστε το υγρό σε θερμοκρασία χώρου. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε το.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Το Curarti Complexed Curcumin είναι αυτό που κάνει τον πόνο παρελθόν!! Υδατοδιαλυτό και εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο σύμπλοκο από βήτα-κυκλοδεξτρίνη και κουρκουμίνη.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του, η Curarti® Complexed Curcumin είναι 62 φορές πιο βιοδιαθέσιμη από τα συμβατικά εκχυλίσματα κουρκουμίνης που τυποποιούνται στο 95% των συνολικών κουρκουμινοειδών. Όσον αφορά τη βιοϊσοδυναμία, οι μελέτες CACO-2 έδειξαν ότι 39 mg του συμπλόκου είναι ισοδύναμα με 2.400 mg εκχυλίσματος και 60.000 mg ρίζας Curcuma longa.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΥΣΙΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ

Αναγέννηση χόνδρου και ανασχηματισμός οστού

Το υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελείται από μικρά πεπτίδια με πολύ χαμηλό μοριακό βάρος που παράγονται από ζελατινοποίηση και επακόλουθη ενζυματική υδρόλυση φυσικού κολλαγόνου από ζωικούς ιστούς πλούσιους σε κολλαγόνο. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πάνω από 60 επιστημονικές μελέτες (in vitro, in vivo, κλινικές και βιοδιαθεσιμότητας) σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κατανάλωσης υδρολυμένου κολλαγόνου για τη μείωση των συνεπειών της βλάβης των χόνδρων ,για την μείωση  του πόνου και τον περιορισμό των διαβρωτικών και αλλοιωτικών καταστάσεων στις αρθρώσεις  (οστεοαρθρίτιδα) . Ακόμη είναι αποτελεσματικό στην απώλεια πυκνότητας των οστών (οστεοπόρωση). Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η συνεχής χορήγηση υδρολυμένου κολλαγόνου συμβάλλει στη μείωση και πρόληψη των συμπτωμάτων και της εξέλιξης της οστεοαρθρίτιδας, καθώς αποτελεί ασφαλή και εξαιρετικά ανεκτή εναλλακτική λύση για μακροχρόνιες θεραπείες.

Οστεοαρθρική χαλάρωση

Ο συνδυασμός γλυκοζαμίνης + θειικής χονδροϊτίνης έχει χρησιμοποιηθεί εκτεταμένα για τη θεραπεία της ΟΑ ως αποτελεσματική εναλλακτική λύση έναντι των κλασσικών αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών φαρμάκων.

Το Curarti® Complex παρέχει την κλινικά αποτελεσματική δόση κάθε συστατικού (800 mg θειικής χονδροϊτίνης και 1500 mg γλυκοζαμίνης) για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η θειική χονδροϊτίνη ανήκει σε μια οικογένεια μοριακών συστατικών γνωστών ως γλυκοζαμινογλυκάνες ή GAG. Αυτές οι ενώσεις βρίσκονται στους συνδετικούς ιστούς στο ανθρώπινο σώμα και έχουν δομικές και συνεκτικές λειτουργίες. Η θειική χονδροϊτίνη βρίσκεται σε ανθρώπινο χόνδρο, οστό, κερατοειδή, δέρμα και αρτηριακό τοίχωμα. Στην ΟΑ, η χονδροϊτίνη έχει πρωταρχική επίδραση στη βελτίωση του πόνου και της λειτουργικότητας .

Προκειμένου να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα της θειικής χονδροϊτίνης στη συμπτωματική θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας

(ΟΑ), πρόσφατη μετα-ανάλυση περιελάμβανε σαράντα τρεις τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες με συνολικά 4.962 συμμετέχοντες που έλαβαν θεραπεία με χονδροϊτίνη και 4.148 συμμετέχοντες που έλαβαν εικονικό φάρμακο ή άλλο έλεγχο. Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η βελτίωση στον πόνο των αρθρώσεων με τη χονδροϊτίνη (μόνη ή σε συνδυασμό με τη γλυκοζαμίνη) ήταν κλινικά σημαντική και στατιστικά σημαντικά καλύτερη από το εικονικό φάρμακο.

Η γλυκοζαμίνη (από καρκινοειδή) είναι ένα φυσικό συστατικό των γλυκοζαμινογλυκανών στην δομή του χόνδρου και στο αρθρικό υγρό, μεταξύ άλλων. Όταν χορηγείται από το στόμα, ασκεί φαρμακολογικές επιδράσεις σε οστεοαρθριτικούς χόνδρους και χονδροκύτταρα.. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της έκφρασης προς τα κάτω ρύθμισης διαφόρων φλεγμονωδών και εκφυλιστικών μεσολαβητών, με αποτέλεσμα την εξασθένιση της αποικοδόμησης του χόνδρου και τη μείωση της εξέλιξης της νόσου.

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός γλυκοζαμίνης + χονδροϊτίνης είναι αποτελεσματικός για την ανακούφιση του πόνου και τη βελτίωση της λειτουργίας σε ασθενείς με ΟΑ με μέτριο έως σοβαρό πόνο στο γόνατο. [1] Castiglioni, S et al. Magnesium and Osteoporosis: current state of knowledge and future research directions.Nutrients (2013) 5: 3022-33.

Μια διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική δοκιμή με παρακολούθηση 2 ετών για 605 ασθενείς με ΟΑ στο γόνατο απέδειξε ότι ο συνδυασμός διατροφικού συμπληρώματος της χονδροϊτίνης και της γλυκοζαμίνης οδήγησε σε μια στατιστικά σημαντική μείωση της στενότητας του αρθρικού χώρου (μετρούμενη με ποσοτικό μαγνητικό συντονισμό απεικόνιση, qMRI) σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο, ενώ η θειική χονδροϊτίνη μόνη της  ή η γλυκοζαμίνη μόνη της δεν είχαν αποτέλεσμα. Αυτά τα ευρήματα δεν υποδεικνύουν μόνο ότι ο συνδυασμός  είναι πιο αποτελεσματικός από τη θειική χονδροϊτίνη ή τη γλυκοζαμίνη χορηγούμενες μεμονωμένα,   αλλά επίσης ότι ο συνδυασμός ασκεί ένα άμεσο αποτέλεσμα τροποποίησης της νόσου καθώς και την ανακούφιση του πόνου.

Το Curarti Complex συμπληρώνουν το μαγνήσιο, το υαλουρονικό οξύ και την βιταμίνη C

Για να μειώσετε τις κράμπες και τις συσπάσεις.

Το μαγνήσιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για τον οργανισμό μας. Συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές και ενεργητικές λειτουργίες και η ανεπάρκεια της συμβάλλει στην οστεοπόρωση. Μία δόση Curarti® Complex παρέχει το 50% της τιμής αναφοράς αυτής της θρεπτικής ουσίας. Αυτή η δόση συμβάλλει στη μείωση  εμφάνισης συσπάσεων , μειώνει τα μουδιάσματα της πάσχουσας άρθρωσης και περιορίζει δραστικά τις  κράμπες.

Για λίπανση και προστασία του χόνδρου

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα κύρια συστατικά του αρθρικού υγρού των αρθρώσεων. Λειτουργεί ως λιπαντικό των αρθρώσεων και μεταφορέας θρεπτικών ουσιών. Με τα χρόνια, το σώμα μας σταματά να παράγει αυτή την ουσία, έτσι συνιστάται ιδιαίτερα η συμπλήρωσή της.

Βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου

Η βιταμίνη C αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τη διατήρηση υγιών χόνδρων και αρθρώσεων. Προωθεί τον σχηματισμό κολλαγόνου και αυξάνει τα ευεργετικά αποτελέσματα των άλλων συστατικών.

Προειδοποιήσεις:

 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
 • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777
Να φυλάσσεται καλά κλειστό σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Scroll Up