loader image

CURARTI SELECTIUM

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ

 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ
 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΩΝ
 • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου FORTIGELR  ,ανθρακικό μαγνήσιο,βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ),CURARTI R μείγμα κουρκουμά με βήτα κυκλοδεξτρίνη σταθεροποιημένο σε κουρκουμινοειδή , υαλουρονικό οξύ, ρεσβερατρόλη , αντιπηκτικό μέσον:  οξείδιο του πυριτίου.

Ενεργα Συστατικά Ανά 2 κάψουλες
ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΑ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ FORTIGEL R, ΤΥΠΟΥ Ι ΚΑΙ ΙΙ 9,15 gr
MΑΓΝΗΣΙΟ 187 mg
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C 60 mg
ΜΕΙΓΜΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΟΕΙΔΩΝ CURARTI Που αποδίδουν κουρκουμινοειδή 19,5 mg(3,7 mg)
ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ 10 mg
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 9,5 mg
Διατροφικός πίνακας Ανά (100 γρ)
Ενέργεια 328 kcal/1392 kj
Λιπαρά (από τα οποία κορεσμένα) 0 γρ (0 γρ)
Υδατάνθρακες (από τους οποίους σάκχαρα) 0 γρ (0 γρ)
Πρωτείνες 82 γρ
Αλάτι 0,5 γρ

Γλυκαντικά, αρώματα ή χρωστικές. Δεν περιέχει ψάρια.Δεν περιέχει λίπη, σάκχαρα ή υδατάνθρακες.

Λαμβάνετε μια κοφτή μεζούρα( περίπου 10 γρ) την ημέρα, διαλυμένη σε νερό , χυμό φρούτων ή άλλο υγρό . Βάλτε πρώτα στο ποτήρι την σκόνη CURARTI  SELECTIUM , και προσθέστε το υγρό σε θερμοκρασία χώρου. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε το.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ CURARTI SELECTIUM

 • Για να βελτιώσετε το κολλαγόνο του δέρματος παρέχοντας ταυτόχρονα έντονη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία . ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΙΟΝ
 • Για τα νύχια και τα μαλλιά
 • Για  ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων, μεγαλύτερη ελαστικότητα, καλύτερη συσταλτικότητα και αντοχή. Τα δυνατά αγγεία σε όλο το σώμα εξασφαλίζουν πολυεπίπεδη προστασία και αναβάθμιση του καρδιαγγειακού, του κυκλοφορικού αλλά και των περισσοτέρων οργανικών μας συστημάτων
 • Αν έχετε προβλήματα με τους τένοντες, τους συνδέσμους και την κινητικότητα των αρθρώσεων

Το Curarti Selectium παρουσιάζει την καινοτομία του συνδυασμού των συστατικών με ευεργετικές επιδράσεις από κλινικές μελέτες για την ενίσχυση της ανάκτησης από εκφυλιστικές διεργασίες και τραυματικές βλάβες στο μυοσκελετικό σύστημα με σύμπλεγμα κουρκουμίνης ταχείας δράσης στα κοινά συμπτώματα όπως η φλεγμονή , και η φθορά που οφείλεται σε οξείδωση και επιφέρει γήρανση

Σύμφωνα με δημοσιευμένη έρευνα, το FORTIGEL® απορροφάται εντερικά και συσσωρεύεταιστους ιστούς και τα κύτταρα , έτσι διεγείρει μια στατιστικά σημαντική αύξηση του μεταβολισμού των δομών κολλαγόνου.

το καλύτερο ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο που αποδείχθηκε σε κλινικές μελέτες.

Το FORTIGEL® ενζυματικά υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελείται από πεπτίδια βιοδραστικού κολλαγόνου που λαμβάνονται με ελεγχόμενη ενζυματική υδρόλυση, με μοριακό βάρος μόνο 3kD που εξασφαλίζει την ανέπαφη απορρόφησή του από το έντερο. Προέρχονται από ένα μείγμα κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου II με καλά καθορισμένα μοριακά βάρη και χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το μόνο μετρήσιμο υγιές συστατικό με διεγερτικό αποτέλεσμα στην αναδόμηση των δομών κολλαγόνου σε όλο τον συνδετικό ιστό που εγκρίθηκε από το Ινστιτούτο Κολλαγόνου της Kiel (Γερμανία).

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΟ FORTIGEL

Το σώμα μας παράγει κολλαγόνο σε 28 διαφορετικούς τύπους !!!: Αυτό που κατά κανόνα βρίσκουμε στο 75% των κυττάρων κολλαγόνου στο σώμα μας είναι το τύπου Ι  (σε δέρμα, τένοντες, αγγεία, όργανα και οστά) Ακολουθεί  το κολλαγόνο τύπου ΙΙ που το βρίσκουμε κυρίως στους χόνδρους.

Είναι το «κολλαγόνο της ομορφιάς».  Μετά την ηλικία των 30-35, αυτός ο τύπος κολλαγόνου μειώνεται αισθητά
Στην πραγματικότητα, το κολλαγόνο τύπου «Ι» συνεχίζει να χτίζει μέχρι περίπου την ηλικία των 35, όταν το δέρμα φτάνει στο απόγειο της μηχανικής αντοχής του. Μετά από αυτό, ο τύπος «Ι» αρχίζει να μειώνεται και αυτός και τα πρώτα σημάδια της γήρανσης είναι ορατά.
Είναι λοιπόν σημαντικό, μετά την ηλικία των 35, να παίρνουμε συμπλήρωμα κολλαγόνου τύπου Ι για να διατηρήσουμε την νεανική λάμψη και σφριγηλότητα.

Απευθύνεται κυρίως στις αρθρώσεις και τους χόνδρους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ!!
Ο ρόλος του στην συντήρηση των δομών κολλαγόνου τύπου Ι αλλά και στην διατήρηση των ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος είναι σημαντικός.
Αυτό που κυρίως κάνει είναι να αποθηκεύεται στο χόριο και να αυξάνει την μηχανική αντοχή των κυττάρων τις επιδερμίδας και των αγγείων. Έτσι εξασφαλίζει λιγότερες ρυτίδες, αλλά και πιο ανθεκτικά αγγεία  Novick, N. Tips for at-home anti-aging skin care. Total Health for Longevity, 2003, 25:44-46

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Curarti Complexed Curcumin είναι αυτό που κάνει τον πόνο παρελθόν!! Υδατοδιαλυτό και εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο σύμπλοκο από βήτα-κυκλοδεξτρίνη και κουρκουμίνη.

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του, η Curarti® Complexed Curcumin είναι 62 φορές πιο βιοδιαθέσιμη από τα συμβατικά εκχυλίσματα κουρκουμίνης που τυποποιούνται στο 95% των συνολικών κουρκουμινοειδών. Όσον αφορά τη βιοϊσοδυναμία, οι μελέτες CACO-2 έδειξαν ότι 39 mg του συμπλόκου είναι ισοδύναμα με 2.400 mg εκχυλίσματος και 60.000 mg ρίζας Curcuma longa.

Ο κουρκουμάς πέρα από τις παυσίπονες ιδιότητές του διαθέτει ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό οπλοστάσιο που είναι πολύτιμο .Το δέρμα, τα αγγεία και ο συνδετικός ιστός γερνούν όχι μόνο από την αποδόμηση των κυττάρων του κολλαγόνου αλλά και από την οξείδωση .  Το CURARTI COMPLEX παρέχει ασπίδα αντιγήρανσης  /  προστατεύει από φλεγμονές / έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και θωρακίζει τα κύτταρα

EVOLVA®: Resveratrol Evolva® Η ρεσβερατρόλη του Evolva είναι προιόν ήπιας φυσικής ζύμωσης παρέχοντας μια 98% καθαρή trans-ρεσβερατρόλη που είναι σταθερής ποιότητας και απόδοσης και απαλλαγμένη από περιβαλλοντικούς ρύπους

Υψηλής καθαρότητας Evolva® ρεσβερατρόλη: + 98% trans-ρεσβερατρόλη. Αυτό το αντιοξειδωτικό απομονώθηκε για πρώτη φορά από το κόκκινο κρασί και αποδίδεται στην εξήγηση του αποκαλούμενου γαλλικού παράδοξου . Μελέτες που διεξήχθησαν πρόσφατα το τοποθετούν ως πιθανό προστατευτικό παράγοντα κατά διαφόρων τύπων χρόνιων ασθενειών. Το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα εμπλουτίζεται με βιταμίνη C, η οποία είναι επίσης παρούσα στον τύπο. Η πλειοψηφία των προϊόντων ρεσβερατρόλης προέρχονται από το ιαπωνικό φυτό, το knogweed (Polygonum cuspidatum) τυποποιημένο σε 20-50% ρεσβερατρόλη ή εκχυλίσματα σταφυλιών που περιέχουν πολύ λίγη ρεσβερατρόλη (~ 5-10%). Ενώ η trans-ρεσβερατρόλη στο Evolva γίνεται με ζύμωση, εξαλείφοντας την ανάγκη εξαγωγής αυτού του συστατικού από τις ρίζες των διηθητικών φυτών που καλλιεργούνται στην Κίνα για να χρησιμοποιηθούν ως καθαρτικά αλλά η κατοχή των οποίων είναι παράνομη σε μεγάλη μέρος της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Το EVOLVA® αποκτάται από μια μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ζύμωσης που εγγυάται την υψηλή καθαρότητα και την ποιότητά του. Δεν περιέχει κοινές ακαθαρσίες όπως emodin (καθαρτικό) ή οποιαδήποτε άλλη ανθρακινόνη που μπορεί να προκαλέσει πεπτικές διαταραχές, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, υδρογονάνθρακες και αλλεργιογόνα.

Σε μια νέα διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη, η trans-ρεσβερατρόλη στο Evolva αυξάνει την οστική πυκνότητα, τον σχηματισμό οστών και την απορρόφηση σε μεσήλικες άνδρες με μεταβολικό σύνδρομο, μια κατάσταση που μπορεί να μειώσει την οστική πυκνότητα και να οδηγήσει σε οστεοπόρωση Omstrup MJ et al. Resveratrol increases bone mineral density and bone alkaline phosphatase in obese men: a randomized placebo-controlled trial. J clin Endocrinol Metab (2014) CDec; 99(12): 4720-9.

Ε

κράμπες και συσπάσεις

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο άφθονα μεταλλικά στοιχεία του σώματος, εκτιμάται ότι σημαντικό μέρος του πληθυσμού στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ανεπαρκείς σε αυτό το στοιχείο. Αυτή η ανεπάρκεια συμβάλλει στην οστεοπόρωση

Το μαγνήσιο σε μία δόση CURARTI SELECTIUM παρέχει το 50% της τιμής αναφοράς αυτής της θρεπτικής ουσίας. Αυτή η δόση συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης συσπάσεων και μειώνει τις κράμπες . αυτό όμως που κάνει το μαγνήσιο απαραίτητο στο CURARTI SELECTIUMR  είναι η ικανότητά του να προσατατεύει το δέρμα από την ξηρότητα και να μειώνει τα συμπτώματα και την φθορά των κυττάρων της επιδερμίδας από το κρύο( περιορίζοντας την αγγειοσύσπαση)ίναι ένας υδρόφιλος πολυσακχαρίτης που αναπαράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό, βρίσκεται κυρίως στο δέρμα και συγκρατεί την υγρασία του, διατηρώντας το ελαστικό και νεανικό. Το υπόλοιπο χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη συντήρηση άλλων οργάνων, όπως οι μυς και οι αρθρώσεις. Το υαλουρονικό οξύ:

*Γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές * Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου.
*  Αναδομεί το πάχος της επιδερμίδας, που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου με αποτέλεσμα τη χαλάρωση.
*  Ενισχύει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες .
* Ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
* .Συμβάλλει στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

Κράμπες και συσπάσεις
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο άφθονα μεταλλικά στοιχεία του σώματος, εκτιμάται ότι σημαντικό μέρος του πληθυσμού στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ανεπαρκείς σε αυτό το στοιχείο. Αυτή η ανεπάρκεια συμβάλλει στην οστεοπόρωση
Το μαγνήσιο σε μία δόση CURARTI SELECTIUM παρέχει το 50% της τιμής αναφοράς αυτής της θρεπτικής ουσίας. Αυτή η δόση συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης συσπάσεων και μειώνει τις κράμπες . αυτό όμως που κάνει το μαγνήσιο απαραίτητο στο CURARTI SELECTIUM  είναι η ικανότητά του να προσατατεύει το δέρμα από την ξηρότητα και να μειώνει τα συμπτώματα και την φθορά των κυττάρων της επιδερμίδας από το κρύο( περιορίζοντας την αγγειοσύσπαση).

Η βιταμίνη C προάγει τον σχηματισμό κολλαγόνου και ενισχύει την ευεργετική δράση των άλλων συστατικών στον τύπο.

Προειδοποιήσεις:

 • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης
 • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου
 • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας
 • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777
Να φυλάσσεται καλά κλειστό σε μέρος ξηρό και δροσερό.

Scroll Up